A legmenőbb mediterrán otthonok

Pillanatok múlva beköszönt a nyár, és mediterrán nyaralásról ábrándozunk. Fürdés a tengerben, sütkérezés a napon, miközben a sós illatú szellő simogatja az arcunkat, laktató halvacsorák néhány pohár finom vörösbor társaságában, flamenco gitárszó  és tánc hajnalig… 

Egy kis álmodozás mindig jó, úgyhogy kerestünk is neked néhány mediterrán stílusú otthont, amelyek láttán rögtön elfog minket a wanderlust, vagyis az utazás iránti csillapíthatatlan vágy.

Azonban ha inkább az otthonodba vinnéd a mediterrán életérzést, abban is segítünk, összeszedtünk néhány terméket a kika webáruházból, amivel könnyedén a lakásodba varázsolhatod a Földközi-tenger partvidékének egyszerre forró és laza hangulatát.

Fogadd tehát sok szeretettel képgyűjtésünket:

a kép forrása: Est Magazine issue 28 (Design by Alexander & Co, styling by Claire Delmar, photo by Felix Forest)
a képek forrása: Homiku, My Paradissi, Pinterest

 

 

 

a kép forrása: Grey Deco (photo by Jonas Berg)

  

 

 

 

  

  

  

Melyik a kedvenced? Mi őszintén szólva nem tudunk választani, hiába jelenik meg több stílus a fenti otthonokban, mindegyikben van valami megkapó, és minden képről átjön az igazi könnyed mediterrán életérzés.

Ha szeretnéd az otthonodban is megjeleníteni ezt a lazaságot, az alábbi termékeket ajánljuk 🙂 Mindegyiket megrendelheted a kika webáruházból, az egész országban házhozszállítjuk őket!

A termékeket itt tudod megrendelni:

Kihúzható kanapé

Fotel

Díszpárna

Ágyelő

Takaró

Kellemes mediterrán álmodozást és lakberendezést kívánunk!

 Ha kíváncsi vagy a kika webáruház teljes kínálatára, IDE kattintva megtalálod.

Ezeket a cikkeket olvastad már? 🙂

10dolog210rendszinezd