Nappali a kertben

Ha jön a jó idő, ideje kiköltöztetni a nappalit a kertbe!

Az utóbbi időben egyre nagyobb trenddé vált a kerti nappali. Mi is nagyon szeretjük, hiszen a jó időben sokkal jobb kint lenni, társasozni, kártyázni vagy csak jókat beszélgetni.

Szuper dolog, hogy az élet központja a benti szobából kiköltözik a friss levegőre, ráadásul mindenki sokkal felszabadultabb lesz kint.

De mi kell a tökéletes kerti nappalihoz?

Összeválogattunk néhány dolgot a kika webáruházból, amelyekkel szerintünk tökéletesen megoldható a kiköltözés a melegebb évszakok erejéig 🙂

Catina 7 részes szett

Kezdjük rögtön egy hihetetlenül kényelmes szettel. Ülőgarnitúra, puffok, kerti dohányzóasztal. Puha dísz- és ülőpárnák, lehajtható asztalka az italoknak… Mi kell még? 🙂

A szettet IDE vagy a képre kattintva vásárolhatod meg 🙂 

Daria napernyő

A tűző napon elengedhetetlen a megfelelő árnyékolás. Ez a napernyő remek választás, ugyanis könnyen állítható, és nagy méretének köszönhetően könnyedén beárnyékolhatod a kívánt területet.

A napernyőt IDE vagy a képre kattintva rendelheted meg 🙂 

Napernyőtalp

Persze néha szelesre fordul az idő, ezért nem árt egy masszív talp az ernyőnek, nehogy kellemetlen meglepetés érjen minket, és kopogtatni kelljen a szomszédnak, hogy szolgáltassa vissza elkóborolt napernyőnket. Ez a talp nemcsak stabil, de nagyon mutatós is, így biztosan nem lőhetsz vele mellé.

A napernyőtalpat IDE vagy a képre kattintva vásárolhatod meg.

Laterna (nagy)

A nyáresték már elég melegek ahhoz, hogy sokáig kint üldögéljetek, ehhez azonban nem árt egy kis fény, akár csak hangulatvilágítás formájában. Ezt a laternát akár fel is akaszthatod, így tökéletes kiegészítő az átbeszélgetett nyári éjszakákhoz.

A laternát ITT vagy a képre kattintva rendelheted meg akciósan 🙂 

Cool Bar hűtő tároló

A hideg italok a meleg évszakok elhagyhatatlan kiegészítői. Sörök, üdítők, limonádé, fröccs, koktélok… Bármit is szeretsz kortyolgatni az árnyékban heverészve, a tárolóba téve könnyen lehűtheted, és műrattan asztalka tálalóként is megállja a helyét.

A hűtő/tárolót ITT vagy a képre kattintva találod.

 Nézz körül webáruházunkban IDE kattintva, még számos menő kerti terméket találsz 🙂

Olvastad már az többi cikkünket? Kattints a képekre, nem bánod meg!

10dolog2szinezd


10dolog