Hírességek otthona – George Clooney

Nézted régen az MTV Cribs-et? Kíváncsi vagy, milyen otthonokban laknak a hírességek? Hova térnek haza egy turné vagy forgatás után? Hol olvasnak köntösben a kanapén?   

Új sorozatunkban megmutatjuk, milyen fényűző otthonokban laknak a leghíresebb színészek, zenészek és reality sztárok. Két kitétel volt: legyenek nagyon híresek, és ízlésesen berendezett otthonuk legyen.

De ez még nem minden, a cikk végén megmutatjuk, hogyan építheted bele az adott otthon stílusjegyeit saját lakásod berendezésébe.

A mai rész főszereplője pedig nem más, mint

George és Amal Clooney!

a képek forrása: Lonny, Architectural Digest, Vanity Fair, George Clooney’s Open House, Vogue

George Clooney-t szinte mindenki ismeri. Az örökös agglegény, aki 20 évig háziállatként tartott disznójával, Maxszel élt együtt, majd 2014-ben sokak meglepetésére elvette feleségül a jogász végzettségű Amalt.

forrás: Orangeyouglad Blog

A jóképű színész esküvőjének híre után sok addig reménykedő rajongó sóhajtott fel csalódottan.

Persze Clooney nemcsak külseje, hanem kisugárzása és természetesen színészi játéka, valamint rendezői affinitása miatt is megérdemli a rajongást.

Emlékszel még első slágerszerepére a Vészhelyzet Ross doktoraként?

A színész rengeteg szuper filmben szerepelt, csak néhány példa: Mint a kámfor, Sziriána, Ocean’s trilógia, Mondd testvér, merre visz utad?, Egek ura, Gravitáció, Sivatagi cápák, Alkonyattól pirkadatig, Égető bizonyíték és természetesen a Batman és Robin. Na jó, az utolsót inkább hagyjuk 😀

A színész emellett ismert kifogástalan megjelenéséről, és egyszerű, klasszikus stílusáról, ami feleségére, Amalra szintén igaz. Ez pedig természetesen az otthonukban is megjelenik.

Na de milyen George és Amal Clooney  háza?

A ház a vidéki Angliában található, egy hatalmas birtokon. Igazi klasszikus country stílusú építmény, amelyet természetesen rendkívül stílusosan rendeztek be.

De beszéljenek inkább a képek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mi a véleményed? Ilyenre számítottál?

Nekünk szerelem volt első látásra! Elegáns, visszafogott, mégsem unalmas klasszikus és country stílusú darabok jelennek meg minden helyiségben, a színvilág kedves és természetesen, nincsenek túlzások, és az egész nagyon otthonos hatást kelt.

Szívesen élnénk itt, és a megnyugtató angol vidék is imádnivaló!

Neked hogy tetszik George és Amal Clooney otthona?

Ha szeretnéd bevinni lakásodba ezeket a stílusjegyeket, akkor könnyedén megteheted! Összeválogattunk neked néhány bútort és kiegészítőt az új kika webáruházból, amelyek szerintünk illenek George és Amal Clooney otthonához. Több közülük most AKCIÓS áron kapható, csapj le rájuk. Mindet megrendelheted, az egész országban házhoz visszük.

Ezeket a darabokat választottuk:

A linkekre kattintva megrendelheted őket:

Kanapé

Fotel

Dohányzóasztal

Mintás díszpárna

Piros díszpárna

Szőnyeg

Melyik a kedvenced? Hamarosan megnézzük egy újabb híresség otthonát! 🙂

Addig is:

Rihanna otthonát láttad már?

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy 🙂

a kép forrása ITT

Ha tetszett a cikk, ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass az új cikkekről! Hamarosan folytatódik sorozatunk egy újabb hírességgel!

Ezeket a cikkeket olvastad már? 🙂

10dolog2szinezd10rend