Hírességek otthona – Leonardo DiCaprio

FILE - In this Dec. 15, 2013 file photo, American actor Leonardo DiCaprio poses for a portrait, in New York. The United Nations has named Leonardo DiCaprio a UN Messenger of Peace with a special focus on climate change. UN Secretary-General Ban Ki-moon made the announcement Tuesday, Sept. 16, 2014, calling DiCaprio “a credible voice in the environmental movement.” He also invited the actor to the upcoming UN Climate Summit planned for September 23. (Photo by Victoria Will/Invision/AP, File)

Nézted régen az MTV Cribs-et? Kíváncsi vagy, milyen otthonokban laknak a hírességek? Hova térnek haza egy turné vagy forgatás után? Hol olvasnak köntösben a kanapén?

Új sorozatunkban megmutatjuk, milyen fényűző otthonokban laknak a leghíresebb színészek, zenészek és reality sztárok. Két kitétel volt: legyenek nagyon híresek, és ízlésesen berendezett otthonuk legyen.

De ez még nem minden, a cikk végén megmutatjuk, hogyan építheted bele az adott otthon stílusjegyeit saját lakásod berendezésébe.

A mai rész főszereplője pedig nem más, mint

Leonardo DiCaprio!

A kaliforniai színészt valószínűleg nem kell senkinek bemutatni, nagy az esély rá, hogy láttad valamelyik filmjét.

Melyik a kedvenced? A Titanic? Az Egy kosaras naplója? A Kapj el, ha tudsz? A New York bandái? A Viharsziget? Az Eredet? A visszatérő?

A színész (aki nevét Leonardo Da Vinci után kapta, várandós édesanyja ugyanis a festő egyik képe előtt állt, amikor a kis Leo rúgott egyet a hasában) rengeteg jó filmben játszott, és tavaly végre meg is kapta az Oscar-díját A visszatérőben nyújtott alakításáért.

Leo mindig is nagy társaságkedvelő volt, imádja a bulizást és a luxust, és ez otthonain is látszik.

De beszéljenek inkább a képek, következzen Leo Palm Springs-ben található otthona, aztán megnézzük, hogyan alakíthatsz ki hasonló stílust saját lakásodban!

19
a képek forrása: The Loop

18

 17

 16

 15

 14

 13

 12

 11

 10

 9

 8

 7

 6

 5

 4

 3

 2

 1

Na mit szólsz hozzá? Mi imádjuk, szívesen beköltöznénk! Az összes barátunkkal együtt, valószínűleg kényelmesen elférnénk 🙂

Most amúgy ki lehet bérelni a házat, persze csillagászati összegekért!

Nem lenne rossz kipihenni magunkat a színes, néha kissé eklektikus, de jellemzően századközepi modern otthonban. Odavagyunk a tágas terekért, a színpompás fürdőszobákért, a gyönyörű bútorokért és dekortárgyakért.

Neked hogy tetszik a színész otthonának stílusa?

Ha szeretnéd lakásodba vinni ezeket a stílusjegyeket, akkor könnyedén megteheted! Összeválogattunk neked néhány bútort és kiegészítőt az új kika webáruházból, amelyek szerintünk illenek Leonardo DiCaprio otthonához. Több közülük most AKCIÓS áron kapható, csapj le rájuk. Mindet megrendelheted, az egész országban házhoz visszük.

Ezeket a darabokat választottuk:

A linkekre kattintva megrendelheted őket:

Kanapé

Mennyezeti lámpa

Díszpárna

Fotel

Dohányzóasztal

Jennifer Aniston otthonát láttad már?

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy 🙂

Ha tetszett a cikk, ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass az új cikkekről! Hamarosan folytatódik sorozatunk egy újabb hírességgel!

Ezeket a cikkeket olvastad már? 🙂

10dolog2szinezd10rend