Öt karácsonyi film, amit nem láttál, és tetszeni fog


Igazából szerelem, Reszkessetek, betörők, Télapu… Mindenki ismeri ezeket a filmeket.

Imádjuk őket, nélkülözhetetlenek a karácsonyi hangulathoz, azonban, ha idén karácsonykor szeretnél egy kis változatosságot vinni a karácsonyi filmezésbe, akkor ajánlunk pár filmet.

Kezdhetjük?

5. Mi a Manó? (Elf)

Will Ferrell egy manó, aki az igazi apukáját keresi New Yorkban karácsonykor. Kedves, vicces, okos humorú film, remek színészekkel. Will Ferrell rajongóknak pedig kötelező! Link ITT.

4. Egy fiúról (About a boy)

Nick Hornby remek regényéből Hugh Grant főszereplésével készítettek filmet. Ha szereted Hugh-t, és már túl sokszor láttad az Igazából szerelmet, akkor mindenképp nézd meg, hogyan játssza Willt, az elkényeztetett, cinikus aranyifjút, aki összebarátkozik egy Marcus nevű, nagyon fura kisfiúval, és jobban megismeri önmagát.

Remek humorú, szívmelengető film, komoly témákról. Link ITT.

3. Időről-időre (About Time)

Kicsit kakukktojás, mert nem feltétlenül karácsonyi film, viszont semmiképp nem akartuk lehagyni a listáról, ugyanis

az Igazából szerelem rendezője készítette,

játszik benne Bill Nighy (Billy Mack az Igazából szerelemből),

és fantasztikus az egész film, a szeretetről szól, és arról, hogyan használjuk ki minél jobban az időt, amely megadatik nekünk a földön. Mindenképp nézd meg!

Link ITT.

2. Karácsonyi lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas)

Halloween és karácsony keveredik eszement ötletekkel és remek zenékkel Tim Burton és Henry Selick fantasztikus animációs filmjében. Borzongás, nevetés, romantika és dalok, amiket biztosan dúdolni fogsz.

Link ITT.

1. Drágán add az életed (Die Hard)

Egy new york-i rendőr (Bruce Willis) Los Angelesbe érkezik, hogy együtt töltse a karácsonyt feleségével és két kisgyerekével. Azonban Hans Gruber (Alan Rickman fantasztikus a szerepben) és csapata felforgatja a dolgokat minden idők egyik legjobb akciófilmjében.

Fantasztikus főhős, látványos, feszült akciók, zseniális beszólások és már klasszikussá vált jelenetek. Ha akciófilmet szeretnél nézni karácsonykor, a Die Hardot válaszd! Link ITT.

+1. Polar Expressz (Polar Express)

Kevesen ismerik ezt az animációs filmet, pedig Robert Zemeckis, A vissza a jövőbe és a Forrest Gump készítője írta és rendezte, valamint a főszereplőt az eredeti verzióban Tom Hanks szólaltatja meg.

Különleges hangulat, lehengerlő animáció, lendületesen felépített cselekmény. Szülőknek és gyermekeknek egyaránt remek karácsonyi szórakozás! Link ITT.

Jó filmezést és nagyon boldog karácsonyt kívánunk!

Ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass új bejegyzéseinkről!

Olvastad már az előző részt? És “10 dolog…” sorozatunk többi részét? Ha még nem, kattints a képekre!

10rend10dolog2

10dolog

10dolog3