Hogyan rendezd be az otthonodat? – Star Wars rajongóknak

Szereted a filmeket?

Mi nagyon. Sok kedvencünk van. Akad néhány ciki “remekmű” is köztük, sosem vallanánk be, hogy szeretjük őket és csak titokban nézzük ezeket a filmeket, behúzott függönnyel, de hát mindenkinek vannak ilyen kedvencei. Ugye?

Biztos előfordult már veled nézés közben, hogy megirigyelted valamelyik szereplő otthonát. Most segítünk, hogy olyan enteriőrt alakíthass ki magadnak, mint kedvenc mozgókép karaktered.

Ezelőtt megnéztünk pár tévésorozatot, most pedig menjünk a moziba és nézzünk meg egy igazi klasszikust.

Kezdhetjük?

Star Wars

Hamarosan jön a Rogue One, alig várjuk, már számoljuk a napokat. És hát egy kis Star Wars dekor kortól függetlenül sosem árt, nemde? Most nem azt mondjuk, hogy a szobádnak úgy kell kinéznie, mint a Halálcsillagnak (bár nem is ellenezzük az ötletet!), de egy-két kiegészítővel feldobhatod a teret, és vihetsz egy kis izgalmat az enteriőrbe, anélkül, hogy úgy nézzen ki otthonod, mint egy filmrajongó kamasz kuckója (amivel szintén nincs semmi probléma!).

forrás itt

Először is, gondold végig, milyen tematika tetszik? Az univerzum fegyverei tetszenek leginkább? Esetleg a járművek? A droidok? Vagy inkább a szereplőkre fektetnéd a hangsúlyt?

forrás itt
forrás itt

Na és persze… Sötét vagy Világos oldal? Ha sötét, akkor sithek, Birodalom esetleg az Első Rend? Ha világos, akkor milyen tematika? Jedik? Ewokok? Köztársaságiak? Gunganek? (Csak vicceltünk.)

Obi-Wan, Anakin és Padmé? Luke, Han és Leia vagy Finn, Rey és Poe? Ezra, Kanan és Ahsoka?

A klasszikus trilógia? Az előzménytrilógia? Az Erő ébredése? Netán a Rogue One vagy a Clone Wars? Esetleg a Rebels?

forrás itt
forrás itt

Számtalan tematika, szereplő, korszak áll rendelkezésre, és elképzelhetetlen mennyiségű Star Wars kiegészítő, dísztárgy és játék vár rád a boltokban. És akkor még a DIY-ról nem is beszéltünk… De mindjárt visszatérünk rá.

Nálunk a kikában is gyakran találni Star Wars kiegészítőket!

imagehandler-2

Például ez a Kylo Ren rajongó ifjúsági szoba is főképp kikás kiegészítőkkel van berendezve. Elég menő, nem? A szemfülesek a nagypapát is kiszúrhatják a képen. Az ágyneműt ITT találod!

poharak

Poharaink is vannak bőven, IDE kattintva találod őket!

forrás itt
forrás itt

És a DIY-ra visszatérve… Ha szeretsz kicsit barkácsolni (nem pont úgy, mint Anakin), nézd meg Csorba Anita videóját, amiben nagyon ötletes, könnyen elkészíthető Star Wars dekorációkat mutat be neked.

Végül pedig itt van még pár inspiráló szoba, melyik a kedvenced?

1 2 3 4 5 7 8 9

Melyik a kedvenced? És melyik a kedvenc Star Wars filmed?

Hamarosan folytatjuk, még több mozgóképes inspirációval! Írd meg kommentben, hogy mi a kedvenc filmed, illetve sorozatod, hátha bekerül a következő cikkbe 🙂 És ne felejts el feliratkozni jobb oldalt felül, ha nem szeretnél lemaradni az új bejegyzésekről!

Olvastad már az előző részt? És “10 dolog…” sorozatunk többi részét? Ha még nem, kattints a képekre!

10rend10dolog2

10dolog

10dolog3