Hogyan rendezd be otthonodat? – Film- és sorozatrajongó különkiadás 2. rész

Szereted a filmeket és a sorozatokat?

Mi nagyon. Sok kedvencünk van.

Biztos előfordult már veled nézés közben, hogy megirigyelted valamelyik szereplő otthonát. Most segítünk, hogy olyan enteriőrt alakíthass ki magadnak, mint kedvenc mozgókép karaktered.

Az ELSŐ RÉSZben mutattunk neked pár ötletet, most következzen még néhány!

A tárgyakat meg is vásárolhatod új webáruházunkban a képekre kattintva! :)

Kezdhetjük?

forrás itt

Szex és New York (Sex and the City): Carrie

forrás itt

Cosmo koktélok, Manolo cipők és hatalmas ruhatár. A Sarah Jessica Parker alakította Carrie Bradshaw sok fiatal nő példaképévé nőtte ki magát, és ebben nagy szerepe volt fantasztikus stílusérzékének, amely nem csak ruhátárában, hanem new york-i lakásában is megjelent.

forrás itt

Letisztult színvilág, képek, századközepi bútorok és egy kis eklektika, valamint sok-sok minta!

Ezzel a New Yorkot ábrázoló lámpával nem lőhetsz mellé! Megvásárolhatod a képre vagy IDE kattintva! Siess, most akciós 🙂

Két pasi – meg egy kicsi (Two and a half Men)

forrás itt

A nőcsábász, a szerencsétlen testvér és a talpraesett kisfiú otthonát könnyedén reprodukálhatod, akkor is, ha nem egy floridai tengerparton élsz.

charliehaz
forrás itt

Fa, nád, rattan, bőr és perzsaszőnyegek: a hatás meleg, komfortos és stílusos. Fektess nagy hangsúlyt a kiegészítőkre, könyvekre és személyes tárgyakra!

Ez a gyönyörű szőnyeg minden otthont feldob! Ráadásul most akciós! Megrendelheted a képre vagy IDE kattintva 🙂 

Castle: Richard Castle

A menő regényíró/önjelölt nyomozó loftlakása igazi álomotthon a maszkulin stílus kedvelőinek számára. Sötétebb színekből építkezik, a mahagóni, a szürke és a törtfehér dominál a többnyire art deco stílusban berendezett otthonban.

forrás itt
forrás itt
forrás itt

Ha tetszik a stílus, ez a szürke kanapé a te otthonodban is biztosan jól mutat! Pár nap múlva már ülhetsz rajta, ha a képre vagy IDE kattintasz: 

 Hamarosan folytatjuk, még több mozgóképes inspirációval! Írd meg kommentben, hogy melyik a kedvenc sorozatod, hátha bekerül a következő cikkbe 🙂 És ne felejts el feliratkozni jobb oldalt felül, ha nem szeretnél lemaradni az új bejegyzésekről!

Olvastad már az előző részt? És “10 dolog…” sorozatunk többi részét? Ha még nem, kattints a képekre!

10rend10dolog2

10dolog

10dolog3