Öt (plusz kettő) dolog, amely nem hiányozhat egy férfi otthonából sem

Az első önálló lakásodat készülsz berendezni? 

Vagy csak úgy érzed, hogy valami hiányzik?

Segítünk!

Cikkünkben megmutatjuk, mi az az 5 (plusz kettő) elengedhetetlen dolog, amire egy férfinek szüksége van a lakásában. Nem értesz egyet? Valamit nagyon hiányolsz? Írd meg kommentben!

Kezdhetjük?

5. Íróasztal

forrás itt
forrás itt

Sokszor előfordul, hogy otthon kell dolgoznod, esetleg csak játszol a számítógépen vagy netezel… Szerezz be egy megfelelő nagyságú, stabil, letisztult íróasztalt, ahol nyugodtan és kényelmesen tudod végezni munkádat.

Nézd meg íróasztalainkat IDE kattintva!

4. Minibár

minibar
forrás itt

Mert tudjuk, hogy már régóta szerettél volna egyet. Tárazz be kedvenc piáidból, a tömények mindig legyen elég sör és bor, de az üdítőkről és az ásványvízről se feledkezz meg. Azt ugye már mondanunk sem kell, hogy legyenek megfelelő poharaid és korsóid, ugye?

Ha igazán le akarod nyűgözni vendégeidet, akkor tanulj meg elkészíteni pár egyszerű koktélt!

Nézd meg poharainkat IDE kattintva!

3. Egy menő dohányzóasztal

imagehandler-20

A dohányzóasztal nem csak egy asztal. Lábtartó, dísztárgy, a távirányítók bázisa, dolgozóasztal, újságtartó, étkező… Rengeteg mindenre használhatod, ezért egy olyan darabot válassz, ami minden igényedet kielégíti, ne vedd meg az első asztalt, ami szembe jön csak azért, mert jól néz ki.

Nézd meg dohányzóasztalainkat ITT!

2. A romantikus vendéglátás kellékei

heart
forrás itt

Néhanapján előfordul, hogy olyan vendég érkezik hozzád, aki iránt romantikus érzéseket táplálsz. Készülj fel ezekre a helyzetekre! Legyen egy bontatlan fogkeféd a fürdőszobában, egy extra dezodor, extra törölközők… illetve nem árt, ha felkészülsz a helyzetre néhány illatos gyertyával, és egy odaillő zenei playlisttel (plusz pont, ha Spotify vagy Youtube helyett egy lemezt teszel fel… nem csak jobban szól, de sokkal menőbb is).

Nézd meg törölközőinket IDE kattintva!

1. A tökéletes ágynemű

19565003-01

Azt ugye tudod, hogy a lepedőt és a teljes ágyneműt időnként le kell cserélni? Úgyhogy nem árt, ha van több garnitúrád az egészséges alváshoz. Főleg egyszínű, puha és természetes anyagból készült ágyneműt vásárolj. És az esetek többségében próbáld felnőttnek álcázni magad, próbáld meg hanyagolni a vicces ágyneműhuzatokat.  Na jó, ha tényleg nagyon viccesek, akkor néha felhúzhatsz egyet-egyet.

Nézd meg ágyneműinket IDE kattintva!

+1. Házimozi

forrás itt
forrás itt

Szeretsz filmeket és sorozatokat nézni? Vagy inkább a meccsek érdekelnek? Csak a stand-up komikusok hoznak lázba? Odavagy az új Playstationért vagy az X-Boxért?

Mindegy, igazából az összes fentebb felsorolt dolog élvezetesebb egy nagy tévén nézve, térhatású hanggal. És persze nagyon jó program, ha áthívod a haverjaidat vagy a családodat, hogy együtt megnézzetek valamit vagy játsszatok egyet. Popcornt tudsz mikrózni, mi kell még?

Egy jó tévé állvány! IDE kattintva megnézheted kínálatunkat!

+2. Kutya

forrás itt
forrás itt

Ha egyedül laksz, előfordulhat, hogy néha magányosnak érzed magad. Persze semmi baj nincs az egyedülléttel, mindenkinek szüksége van rá néha, de azért még a nagyon introvertált embereknek is szükségük lehet egy kis társaságra, még ha nem is feltétlenül emberire.

Egy kutyus (vagy cica) tökéletes társ lehet a mindennapokban, és persze hatalmas felelősség is. De szinte minden dolog munkával jár az életben, amiért érdemes élni.

Melyik hiányzik még? Szerinted kihagytunk valamit? Írd meg kommentben! Ha értesítést szeretnél kapni új bejegyzéseinkről, ne felejts el feliratkozni jobb oldalt felül!

Olvastad már “10 dolog…” sorozatunkat? Ha még nem, kattints a képekre!

10dolog2

10rend

10dolog

10dolog3