Tomi otthona

Tomi vagyok.

Sokat gondolkoztam a kezdésen, nem vagyok a szavak embere. Ez sikerült.

Bartenderként melózok, és nagyon bírom. A Tom Cruise-os Koktél film óta ezt szerettem volna csinálni. Szabadidőmben meg gördeszkázok és új koktélokkal kísérletezek.

tomcruise

Vagy a barátnőmmel és a haverjaimmal lógok. Őket már ismerheted, Larával járok, Virág és Robi pedig a legjobb barátaim.

Azt mondták, mutassam be a lakásomat itt. Mondtam, hogy oké, miért ne, végülis szeretem, tök jó kis lakás. Bár most Lara össze akar költözni… Most keresünk új lakást.

Na mindegy, ki tudja, mi lesz ebből. De inkább megmutatom, most mi a helyzet.

tominappali

Na ez vagyok én a nappalimban. Épp albérletet keresek…

Ismered a Mad Men című sorozatot? A hatvanas években játszódik és baromira bejön a stílusa. Menő öltönyök, whisky ezerrel meg minden. És tök jók a lakások is. Ez a stílus inspirált:

Ez a főszereplő, Don Draper lakása. Igazi századközepi legénylakás. Itt szokott whiskyt inni, dohányozni meg egyéb férfias dolgokat csinálni, amit a hatvanas években szoktak.

sean

Megvan a stílus, nem? Üveg dohányzóasztal, falábú kanapé és fotel, ilyesmi. A kék-fekete összeállítás pedig a kedvencem.

Tetszik ez a stílus? Akkor mutatok néhány inspirációs képet, aztán pár bútort, amihez te is könnyedén hozzájuthatsz. Aztán csak hívd át a haverokat és vendégeld meg őket valami klasszikus koktéllal. (Ajánlom a Manhattant vagy az Old Fashionedet).

9b21dee711850a4d3dcc7a6e8bc92540 f045f3c3d0c1a02a06c037421baa87c0 faf7e4cbb891f01ab1336789db23f945 first_steps_by_dominusds Papa-Bear-chairs-and-ottomans-by-Hans-Wagner-in-the-cool-living-space

Ezeket pedig megtalálhatod a kikában:

moodboard
a kép forrása: kika.hu, a többi kép forrása: Pinterest

Hogy tetszik? Ha tetszett, ne felejtsd el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kapj az új bejegyzésekről!

Nézd meg Robi nappaliját is:

startup3

Virág otthonát láttad már? Ha még nem, kattints a képre!

virag