Színezd újra IV. – Színkombinációk az otthonodban

Berendeznéd otthonodat, de nem tudod, milyen színű bútorokat és kiegészítőket válassz? Aggódsz, hogy a zöldre festett fal nem megy a lila kanapéhoz? Netán csak kipróbálnál egy-két izgalmas új kombinációt, hogy feldobd a nappalit?

Segítünk!

Új sorozatunkban színkombinációkat veszünk górcső alá, és bemutatunk pár tuti párosítást, amikkel garantáltan nem lőhetsz mellé!

Sorozatunk első részét a cikk végén találod!

És íme a negyedik rész!

pinti4

Kezdhetjük?

Az előző részekben megismerhettél két klasszikus színösszeállítást és az idei év legmenőbb kombinációját, most pedig jöjjön egy kombináció a pasztell színek kedvelőinek:

a púderrózsaszín, a barna és a bézs keveréke (egy kis fehérrel)!

Ez a kombináció szintén nagy trend idén, mindemellett ütős választás, ha nőies otthont szeretnél, de nem a Barbie rajongó giccses tiniszoba stílusban. Nagyon kellemes, megnyugtató hangulatot ad az enteriőrnek, és ha kicsit fel szeretnénk dobni, nyugodtan megtehetjük például a kék különböző árnyalataival.

És az már csak rajtad múlik, milyen arányban osztod fel ezeket a színeket! Hófehér falak és egy-két púderrózsaszín és bézs bútor vagy kiegészítő? Esetleg púderrózsaszín falak? Vagy inkább a bézs falak tetszenek?

Alakíts ízlés szerint, de azért persze ötleteket kapsz tőlünk!

Íme pár inspiráció:

a képek forrása: Pinterest

pinti2 pinti3 pinti5 pinti6 pinti7 pinti8 pinti9 pinti10

pinti11Tetszik a kombináció?

Kipróbálnád esetleg a fürdőben?

Csokoládészínű rattan szennyestartó, fehér, bézs és rózsaszín törölköző és fogmosópohár. El tudnád képzelni a fürdődben?

nappalimoodboard

A nappalidban is jól mutatnak ezek a színek? Cuki elefántok, egy szép és érdekes formatervezésű váza, egy francia vidéket idéző hangulatú ülőpad, egy virágos díszpárna és egy pokróc a hideg estékre.

Hogy tetszik az összeállítás? El tudnád képzelni a saját otthonodban? 

Hamarosan jön a sorozat folytatása! Iratkozz fel a jobb oldali sáv tetején, és kövesd a kika Magyarország Facebook oldalát, nehogy lemaradj!

Olvastad már többi cikkünket? Kattints a képekre, nem bánod meg!

szinezd

10dolog10dolog310dolog2