Startup otthon – Felvezető Valamihez

http://www.simpecado.com/estilodevida/tecnologia/ashley-madison-y-su-pequeno-accidente/

Van egy kis szabadidőm, gondoltam írok neked valamit. Nyugi, majd a közös sztorink is folytatódik Virággal, illetve hamarosan egy kicsit jobban is megismerhetsz minket. De ez legyen egyelőre meglepetés. Jó, ha nagyon kíváncsi vagyok, nézd meg Instagramon. Már úgyis követsz minket. Ugye?

nappali

Kezdjük egy kis gyorstalpalóval, ha még nem olvastad az első három részt. Még most bepótolhatod!

ITT AZ ELSŐ RÉSZ! (ahol bemutatkozom, és megmutatom a hálószobámat)

ITT A MÁSODIK RÉSZ! (ahol megmutatom a hálószoba maradékát és bevezetlek a nappalimba)

ITT pedig a harmadik részt olvashatod!

Szóval, Robi vagyok, 26 éves és nemrég költöztem egy belvárosi lakásba. Egy startup cégnél dolgozom, és munkámat leggyakrabban otthonról végzem, így fontos, hogy jól érezzem magam a lakásomban. Az előző részekben elkezdtem bemutatni, hogyan rendeztem be a picike lakást, és meséltem Virágról, a lányról, akivel randizom.

És íme a egy különleges rész, ami felvezeti azt, amire már utaltam a bevezetőben (nagyon rejtélyes vagyok ma).

Na kezdhetjük?

a kép forrása itt

Virágot már ismered. Lara nappaliját is láthattad már. Ők, és még egy srác, Tomi alkotják a baráti négyesünket. Összejárunk iszogatni a Csigába, megosztjuk egymással az apró történéseket, elmeséljük, milyen rossz napunk volt a melóban (jó, én itt ritkán szállok be a társalgásba, mivel ugye otthonról dolgozom).

Virág viszont egy divatmagazinnál segédszerkesztő, Lara egy utazási irodában dolgozik, Tomi pedig bartender (és szabadidejében regényt ír, amiről nem hajlandó mesélni senkinek, és egyikünk sem olvasott belőle egy sort sem, úgyhogy szerintem olyan, mint Brian regénye a Family Guyban. Tényleg, nézed a Family Guyt? Imádom.)

Szóval, Virág a barátnőm és Tomi és Lara (akik szintén járnak) a legjobb barátaim. Sokat buliztunk már együtt, és hát láthattuk már egymást mindenféle vállalhatatlan állapotban is.

Egyikünk sem költözött még össze a párjával, Virág és én egyedül lakunk, Lara három lakótárssal, Tomi pedig a testvérével.

Aztán valami történt, és minden a feje tetejére állt.

Hogy ez mikor történt? Az olaszországi nyaralásunk után. (Tudom, az idővonal kezd bonyolultabb lenni, mint az X-Men filmekben).

Most mennem kell, de hamarosan folytatódik a történet, teljesen más formában!

Kövesd a kika Magyarország Facebook oldalát, hogy mihamarabb megtudd, hogyan!

És ne felejtsd el Virággal közös történetünket sem:

Kattints a képre a folytatáshoz!

Addig is, Virág otthonát láttad már? Ha még nem, kattints a képre!
virag