Virág és Robi Part II. – Startup otthon különkiadás

Oké, ugye olvastad Virág írását? Az előző részt. Ugye? 

Kattints a képre, ha esetleg kimaradt!

viragesrobi2

Ha már olvastad, de hirtelen nem rémlik, mi a helyzet (amivel nincs is semmi baj, én is annyi sorozatot nézek, hogy előfordul, hogy elfelejtem, mi történt az előző részben), itt egy gyors “az előző részek tartalmából”:

Virággal már randiztunk egy ideje, aztán valamelyik nap megbeszéltük, hogy menjünk el kávézni. Amivel nincs is semmi probléma, ugyanis rámfért egy kiadós koffein feltöltés.

a kép forrása: itt
a kép forrása: itt

Minden tök jól indult, találkoztunk, dumálgattunk, elsétáltunk a kávézóba, kényelembe helyeztük magunkat a teraszon, aztán leült mellénk egy férfi, és ráköszönt Virágra.

A kép forrása: itt
A kép forrása: itt

És hamar kiderült, hogy ki ő.

Na jó, nem húzom tovább a dolgot. Azt hiszem, mindenkinek van egy olyan rémálma, hogy elkezd randizni valakivel, aztán találkozik szíve választottjának az exével, aki magasabb, izmosabb, szebb a mosolya, és úgy néz ki, mintha évi 365 napból 364-et napozással töltene.

Pontosan ez történt.

Úgy nézett ki, mint egy mexikói szappanopera főszereplője:

model
Teljesen ilyen volt (a kép forrása itt)

A problémát a lehető legérettebben és legfrappánsabban kezeltem. Felálltam, és bementem a kávézóba, majd elkezdtem vizslatni az itallapot, olyan intenzitással, mintha két perc múlva fel kéne mondanom az egészet a kettesért.

Miután a laktóz- és koffeinmentes latte macchiato árát is memorizáltam, körbenéztem a kávézóban.

Tetszett, amit láttam.

Sajnos nem fotóztam, de itt van pár részlet, ezek alapján szerintem lejön a kávézó hangulata:

moodboard

Nagyon tetszik ez az indusztriális hangulat, a fekete és fehér függőlámpák és a bárszékek teljesen olyanok, mintha egy Brooklynban lennék (na nem mintha voltam volna már ott, de képeken már láttam!). A tölgy asztalon pedig jópofa retró pléhdobozok töltik be a hamutartó szerepét.

Annyira belemerültem a berendezés tanulmányozásába, hogy el is feledkeztem a kinti zavaró tényezőről. Vettem egy nagy levegőt, és kimentem. Ekkor váratlan fordulatot vett a történet.

Folytatása következik…

Kíváncsi vagy, mi fog történni? A történet az Otthon az életedben oldalán folytatódik, kövesd az oldalt és a kika Magyarország Facebookját, nehogy lemaradj!

Addig is kattints a képekre, és nézd meg Virág otthonát, nem bánod meg!

virag

virag2virag3