11 dolog, ami elengedhetetlen az otthoni foci Eb nézéshez

a kép forrása: http://www.origo.hu/foci-eb-2016/magyarok/20160615-stieber-gol-tovabbjutas.html

Kettő null! 1:1! 3:3!

Szia, Robi vagyok! Gondoltam nem mondok nagy újságot azzal, hogy alig várom már a mai meccset Belgium ellen.

Te hol nézed?

Én otthon szoktam, áthívom a haverokat, és mehet a buli! Persze, nyilván nem olyan, mintha kint lennél a stadionban, de azért nagyon jó buli tud lenni, ha megfelelően csinálod.

Most pedig megmutatom, hogy szerintem mi az a tizenegy dolog ahhoz, hogy igazi élmény legyen az otthoni meccsnézés!

(Csak előtte itt egy hisztiző Ronaldo, mert jó nézni.)

forrás: index.hu
forrás: index.hu

Kezdhetjük?

11. Sör

forrás itt
forrás itt

És persze magyar sör. Nem árt ha rendesel betárazol, hiszen hidratáltnak kell maradni a sok ugrálás és ordibálás közepette.

10.  Tévé

tv
forrás itt

És az sem probléma, ha nagy. Nem árt, ha jól látod épp kinél van a labda, és az tényleg les volt-e, meg persze a gólokat is jobb szép nagyban nézni. Mondjuk emlékszem kiskoromban egy zsebkendőnyi méretű tévén néztem a vb-t apukámmal, és úgyis nagyon izgalmas volt. Mindenesetre kell egy tévé. Vagy egy projektor. Esetleg laptop. Mindenesetre, ha van más lehetőséged, a meccset ne a telefonodon nézd.

És persze jól jön, ha van hozzá egy állványod/szekrényed is: ITT nézz körül.

9. Hangcucc

forrás itt

Ha megvan a térhatás, sokkal jobban átéled a dolgokat. Persze úgyis túl fogod kiabálni a hangszórókat, de most legalább a szomszéd nem fog kopogtatni a hangerő miatt, mert ő is üvölteti majd a meccset a lakásában.

8. Rágcsálnivaló

kaja
forrás itt

A szurkoláshoz energia kell. Ahhoz pedig megfelelő mennyiségű táplálék!

Chips, pizza, nachos, földimogyi, szotyi és zsírosdeszka. Készülj fel rendesen, hogy jó vendéglátó legyél! Ilyenkor nincs olyan, hogy túl sok sör vagy túl sok kaja.

7. Zsúrkocsi

zsurkocsi

És nem csak azért, mert baromi stílusos, ha ilyennel viszed ki a kaját/piát. Nagyon praktikus tud lenni, ha lerakod rá a kaját, és nem repül a sós mogyi szanaszét, amikor felugrasz egy gólnál. (Igaz történet).

Ide kattintva találsz menő zsúrkocsikat!

6. Dohányzóasztal

dohanyzoasztal
forrás itt

Mert valahol pihentetned kell a lábadat. Ha nézed a meccset, az majdnem olyan, mintha játszanád.  Azért próbáld meg nem leborítani a sört az asztalról. Minden szempontból tragédia lenne.

ITT tutira találsz olyan dohányzóasztalt, ami passzol hozzád!

5. Kényelmes kanapé

forrás itt
forrás itt

Evidens. Fontos, hogy elég nagy legyen, és kényelmesen elférjetek rajta, mert kell, hogy meglegyen a mozgástered. Nem lenne túl szerencsés valakit kupán csapni a söröskorsóval a meccs hevében. És legyen strapabíró darab, mert valaki úgyis le fogja önteni.

ITT találsz ilyen kanapékat!

4. Tippmix

forrás itt
forrás itt

Mert úgy még izgalmasabb. Én már megtettem a meccset, nem árulom el, mit raktam, csak annyit mondok, hogy ha bejön, akkor a következő Eb-t én rendezem az új villám kertjében!

3. Mez

forrás itt

Mert valami fantasztikus érzés úgy nézni a meccset, hogy rajtad van a szurkolói mez. Mintha ott lennél a pálya mellett. Próbáltad már?

2. Szemüveg

forrás itt

A bírónak.

(Mégis mi volt az a tizenegyes Izland elleni meccsen?!)

1. Ágynemű

A stílusos alváshoz a meccs után. A képre kattintva megtudod, honnan lehet neked is ilyen ágyneműd.

 Na készen állsz a meccsre? Mit tippelsz, mi lesz az állás? Írd meg kommentben, és ne felejts el jobb oldalt felül feliratkozni, hogy értesítést kaphass új bejegyzéseinkről!

Olvastad már “10 dolog…” sorozatunkat? Ha még nem, kattints a képekre!

10dolog2

10rend

10dolog

10dolog3