Startup otthon – Part III.

a kép forrása: http://rilane.com/wp-content/uploads/2014/06/Open-Plan-Industrial-Living-Room.jpeg

És harmadszorra is itt vagyok! Hol is hagytuk abba?

nappali

Ja igen, nappali. De először is, egy kis gyorstalpaló, ha még nem olvastad az első két részt. Még most bepótolhatod!

ITT AZ ELSŐ RÉSZ! (ahol bemutatkozom, és megmutatom a hálószobámat)

ITT A MÁSODIK RÉSZ! (ahol megmutatom a hálószoba maradékát és bevezetlek a nappalimba)

Szóval, Robi vagyok, 26 éves és nemrég költöztem egy belvárosi lakásba. Egy startup cégnél dolgozom, és munkámat leggyakrabban otthonról végzem, így fontos, hogy jól érezzem magam a lakásomban. Az előző részekben elkezdtem bemutatni, hogyan rendeztem be a picike lakást, és meséltem Virágról, a lányról, akivel randizom.

És ez lenne a harmadik rész, ahol folytatom a nappalim bemutatását. Előre szólok, egy hihetetlen, nem várt fordulattal fog véget érni a cikk! Felkészültél?

a kép forrása: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/3tags-prod/article/29c8c8b32b7673071d3fd43f5db3492d765425a8/56a0a3ae64d49/original.gif

Ezelőtt megmutattam a kanapémat és a fotelt, valamint a szőnyeget. Emlékszel még?

Szépek, nem?

Most jöjjön még pár dolog, ami igazán feldobja a nappalit.

Dohányzóasztal. Kerekekkel! Ha te is olyan vagy, mint én, és mindig felteszed a lábadat az asztalra filmezés közben, akkor mindenképp vegyél egy ilyet! Van valami megnyugtató abban, ahogy a lábaddal tologatod az asztalt, miközben nézel valamit. Olyan, mint amikor gurulsz az irodai székeddel. Vagy amikor hintázol az iskolai székben ülve. És nem mellesleg, nagyon tetszik ez a kicsit rusztikus külső is. A fiók pedig praktikus, végre mindig tudom, hogy hova raktam a távirányítót és a kontrollereket.

A dekoráció. Elég fontos szerintem, nélküle minden lakás tök lehangoló lenne. Fontos, hogy látszódjon mindenkinek a saját stílusa, ezek a kis tárgyak, pedig mindig segítenek.

A függőlámpákat imádom, dekorációnak is király, nagyon tetszik ez az indusztriális vonal. És még fényt is adnak! Persze még menőbb lenne, ha egy hatalmas loftban laknék ötmilliárd méter belmagassággal, de azért a kis polgári lakásban sem rossz.

Nagyon szeretem a földgömböket. Mint a legtöbb ember, én is imádok utazni, de a földgömb nem csak ezért tetszik. Az igazat megvallva, bármikor ha ránézek, Indiana Jonesnak érzem magam egy pillanatra.

(A menő Indiana Jonesnak, aki hátranyúl a kalapjáért, és lelövi a kalimpáló csávót. Nem az öreg Jonesnak. Csak gondoltam, ezt tisztázzuk.)

A gyertyatartó és a vintage képek nagyon jó kis hangulatot visznek a lakásba. Mondjuk az az igazság, hogy ritkán gyújtok gyertyát, általában el is felejtem, hogy van, csak jól néz ki. De ha néha eszembe jut, mindig örülök neki, hogy megvettem. Te szereted a gyertyákat?

És persze a könyvespolc. Szeretek olvasni, úgyhogy tényleg muszáj volt egy, ez pedig nagyon tetszik, bejön ez az indusztriális design. Bár a könyveim felét a padlón tárolom, kis tornyokban, szerintem az is jó hangulatot ad egy lakásnak. Én legalábbis szeretek könyvek közt lavírozni otthon.

a kép forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/98/29/47/982947f2d55178752120f4431b5c5a7d.jpg
a kép forrása: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/98/29/47/982947f2d55178752120f4431b5c5a7d.jpg

Hogy tetszik a nappalim?

Most mennem kell, Virággal találkozom. Úgy érzem, valami nagy dolog fog történni velünk!

De nem tudom, mi. Több sejtésem is van…

És most jön a hihetetlen, nem várt csavar, amit ígértem: Te döntheted el, hogy mi történjen! Csak kattints a képre, és válassz a négy lehetőség közül, hogy történetünk a Te segítségeddel folytatódjon! Péntek (május 27.) 23:59-ig van időd szavazni, úgyhogy ne késlekedj, tedd meg most, csak egy kattintás! (A szavazás lezárult, a történetet folytatását olvashatod Virágtól a képre kattintva!)

Kattints a képre a folytatáshoz!

Addig is, Virág otthonát láttad már? Ha még nem, kattints a képre!
virag