Startup otthon – Part II.

Emlékszel még rám? Nem volt olyan régen… Ha valami rémlik, csak kicsit ködös a dolog, vagy esetleg kimaradt a történet első része, akkor kattints IDE.

Azért gyorsan elmondom. Robi vagyok, 27 éves, és egy startup cégnél dolgozom. Nemrég költöztem be egy kis belvárosi lakásba. Ezelőtt megmutattam ezelőtt a hálószobámat, illetve egy részét. Most pedig következzen a folytatás!

Tudom, nem vittem túlzásba a háló leírását. Mea culpa, túl kényelmes volt az ágy. Elaludtam.

Az ágyat és az ágyneműt már láthattad, úgyhogy íme az éjjeliszekrény.  Ami igazából egy dohányzóasztal.

ejjeliszekreny

Hogy miért nem vettem szimplán egy éjjeliszekrényt? A munkám miatt szükségem van a laptopomra, úgyhogy mindig az ágyam mellett tartom. A tabletemmel, a telefonommal és jelentős mennyiségű könyvvel és magazinnal együtt. Szóval kellett a hely, ez a dohányzóasztal pedig birtoklási vágy volt első látásra. Egyszerű, klasszikus, natúr és elfér rajta az összes kütyüm.

hajo

És ez a hajó is. Minden háztartásban szükség van egy hajóra. De tényleg, nem hagyhattam ott. Kiskoromban (mint szinte minden fiú) kalóz akartam lenni, olyan igazi vad kapitány, szemkötővel és papagájjal a vállán. Ha ránézek erre az impozáns vitorlásra reggelenként, mindig a sráckorom jut eszembe.

Bajnokok reggelije

Ágyban reggelizni a világ egyik legjobb dolga. Most nem arra gondolok, hogy bekapsz egy kiflit és szanaszét morzsázol mindent, hanem egy rendes reggelire. Meg kell adni a módját. Tudod, “reggelizz úgy, mint egy király“. Vagy mint egy francia újhullámos film szereplője. Kávé, narancslé, croissant, újság. Úgyhogy nyilván vettem egy reggelizőtálcát. Így már sokkal könnyebben pattan ki a szemem, ha megszólal az ébresztő, és máris jobban indul a napom a kiadós reggeli után!

Ennyi lenne a hálórész.  Én imádom, neked hogy tetszik?

Dolgozom… (a kép forrása: http://boligmagasinet.dk/inspiration/10-ting-ejendomsmaegleren-siger-som-faktisk-betyder-noget-andet)

A nappali. A háló melletti legfontosabb helyiség. Ott dolgozom laptoppal az ölemben, olvasgatok a párnák közt, este átjönnek a haverok, és órákig játszunk a Playstationön, és néhanapján az is előfordul, hogy átjön egy lány, és megnézünk egy filmet.

(Most éppen randizok valakivel. Azt hiszem, ő az igazi, de a nappalimat még nem látta. Virágnak hívják, és egy pop-art kiállítás megnyitóján ismertem meg. Egy divatmagazinnál dolgozik, és gyönyörű szemei vannak.)

És mindezekhez mire van szükség? Hát egy kényelmes kanapéra elsősorban!

Részletek egy nappaliból

Fentebb láthatod nappalim központjának főbb elemeit. A fehér kanapé és a hozzáillő fotel láttán rögtön előkaptam a bankkártyámat. Gyönyörűek, nem? Századközepi darabokat idéző formatervezés, falábak, ahogy azt kell, és egy nyolcórás FIFA maraton után sem fájdul meg a hátam az üléstől. A fatörzs mintájú szőnyeg pedig ilyen rousseau-i “Vissza a természetbe!” dolog volt nálam, hogy kicsit kiszakadjak a belvárosi betondzsungel forgatagából. És persze iszonyat jól néz ki.

Most mennem kell, már csöngetnek a barátaim, indul az este!

Kattints a képre, hogy megnézd, miket vettem még a nappalimba!

startup3

Virág otthonát láttad már? Ha még nem, kattints a képre!

virag