Egy kanapé, négy ember, négy stílus – Part I: Krisztián

Három emberrel együtt lakni nem egy leányálom, és most még enyhén fogalmaztam. Pláne, hogy mind a négyen teljesen máshogy képzeljük el a hétköznapokat és az együttélést.

A sorozat bevezető részét ITT találod.

Én például imádok éjjel zenét hallgatni, gitározni vagy filmeket nézni, a többiek pedig ezt nem igazán tolerálják. Na meg mindig nagy harcok folytak a nappaliért is. Végül elosztottuk, havonta egy hét jár mindenkinek, amikor egyedül birtokba veheti a helyiséget.

Ilyenkor mindenki megvadul, áthozza a kis csecsebecséit a szobájából, és befoglalja a kényelmes szürke kanapét, aztán ki se lehet robbantani onnan. Én sem vagyok kivétel.

Mindjárt megmutatom, hogyan formálom a saját ízlésem szerint a nappalit, de előbb egy pár szó rólam. Krisztián vagyok, 27 éves. Egy zenekarban gitározom, és nem vagyok túl jó barátságban a színekkel. Úgy is mondhatnám, hogy nekem a szürke már színnek számít.

Így nem túl meglepő, hogy az egyszerű, letisztult design szerelmese vagyok, és a nappalit is eszerint rendezem be, amikor én vagyok a soros.

krisztian

A fekete-fehér, geometrikus mintázatú díszpárna állati jól mutat a szürke kanapén, de azért szoktam dobálni mellé még pár egyszínűt is, hogy teljes legyen a párnaarzenál. Szeretek jól bekuckózni a párnarengetegbe, úgyhogy szereztem egy kockás plédet, ami egyrészt nagyon feldobja az összhatást, másrészt jól jön, amikor bevackolom magam a tévé elé, hogy “csak még egy részt” megnézzek a kedvenc sorozatomból.

Dohányzóasztalnak egy masszív, akácból és fémből készült darabot választottam, mert filmezés közben szeretem feltenni a lábamat, ezen pedig békésen elfér egymás mellett a lábam, egy doboz sör és a nagy tál nachos is. És nem mellesleg jól is néz ki. Alá pedig vettem egy fehér műszőrmét, hogy még komfortosabb legyen a kis bázisom.

Előfordul…

 Akkor sincs baj, ha rámtör az álom a tévé előtt. A kanapé egyszerűen ággyá alakítható, és indulhat is a szundi!

Szóval így néz ki az én nappalim (vagyis a legjobb nappali a négyből). Kövesd az Otthon az életedben oldalát, mert nemcsak számos inspirációt találsz, de  hamarosan megtudhatod, Zsófi hogyan képzeli el az idilli nagyszobát (az övé sem rossz, de nehogy szóljatok neki, hogy ezt mondtam).